Meer weten over de services van Outdoor Sports Holland? Kijkt u hieronder bij de specifieke onderwerpen en veelgestelde vragen.

Zeker Outdoor sports Holland

Veilig bestellen

Zowel uw bestelling als uw betaalgegevens worden via SSL-technologie ( een geavanceerde elektronische coderings- en beveiligingsmethode) verstuurd. Deze methode garandeert dat uw gegevens niet door derden kunnen worden ingezien. Het gesloten slotje onder in uw scherm geeft dit beveiligde proces aan.

Privacy policy

Uw privacy is veilig bij ons. In ons computersysteem registreren wij een aantal gegevens, o.a. uw naam, adres, postcode, woonplaats en (indien bekend) uw telefoonnummer, geboortedatum en E-mailadres. Verder worden de door u bestelde artikelen, fakturen, betalingen en eventuele reclamaties bewaard. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestellingen correct af te handelen en onze financiëlle administratie te voeren. Alle door u verstrekte gegevens worden vertrouwelijk behandeld, overeenkomstig de nationale en europese regelgeving.

Wij gebruiken deze gegevens ook om u op de hoogte te houden van interessante aanbiedingen van onze produkten. Indien u er geen prijs op stelt om deze aanbiedingen te ontvangen, neem dan even contact op met de klantenservice. Uw gegevens zullen nooit in het bezit van derden worden gesteld.

Betalen

Betaalveiligheid

Betalen gaat gemakkelijk en is veilig geregeld bij Outdoor Sports Holland. Al uw gegevens worden via dezelfde SSL-technologie (geavanceerd elektronische coderings- en beveiligingsmethode) verstuurd die banken ook gebruiken. Deze methode garandeert dat uw gegevens nooit door derden kunnen worden ingezien of gemanipuleerd. Dit beveiligde proces wordt aangegeven met een gesloten slotje onder in uw scherm.

Betaalmogelijkheden

Outdoor Sports Holland maakt voor zijn betalingen gebruik van Payment Provider Multisafepay.

Hierdoor heeft u bij het afrekenen de keuze uit meerdere betaalmogelijkheden zoals credit Card betalingen, Ideal, Mister Cash, sofort überweisung.

IDEAL. Hoe werkt IDEAL? U plaatst een bestelling bij Outdoor Sports Holland. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en de webwinkelier wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

 • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

  Overschrijving. U schrijft het te betalen bedrag over op ING bankrekeningnummer NL56INGB0670054739 Ten name van Outdoor Sports Holland onder vermelding van uw bestelnummer. Zodra uw betaling binnen is wordt uw bestelling verzonden.

  PAY PAL.

  • Hoe werkt PayPal?
   Zodra U zich heeft aangemeld als lid van Pay Pal, en de aanvraag is goedgekeurd, kunt U geld sturen naar iedereen die een e-mail adres heeft. Als U geld stuurt naar iemand via PayPal, boekt PayPal dat af van uw tegoed, of boekt PayPal het af van uw credit card. De ontvangers van het bedrag worden per e-mail op de hoogte gesteld van de betaling.
   PayPal biedt het eenvoudigste betalingssysteem dat op de wereld bestaat. Het enige dat U nodig heeft is een aanmelding als lid en een creditcard. Geen moeilijke software (SET) op uw computer, helemaal niets. Vervolgens kunt U iedereen op de wereld met een e-mail adres (ze hoeven niet lid te zijn van PayPal) bedragen sturen. U kunt ook van iedereen die lid is van PayPal geld ontvangen. Vooral bij kleinere bedragen is dit uitermate handig. PayPal rekent een klein percentage voor de bemiddeling.( zie PayPal-site  ) Het is veel goedkoper en sneller dan een bankaire overboeking, het sturen van cheques, postwissels of iets dergelijks. Ook voor Outdoor Sports Holland is het een uitermate bruikbaar systeem. Diverse credit-card maatschappijen leveren een vergelijkbare service, maar dan moeten zowel de geldzender als de ontvanger beschikken over dezelfde electronische betalingsfaciliteiten (SET-systeem). Met het Pay-Pal systeem is het veel eenvoudiger; een klant van Outdoor Sports Holland betaald het bedrag  via PayPal aanOutdoor Sports Holland.  Outdoor Sports Holland ontvangt een e-mailtje van PayPal dat het geld binnen is, en vervolgens stuurt Outdoor Sports Holland de goederen op. Creditcard betalingen worden ook verwerkt door Paypal. Hierdoor is het niet meer nodig datOutdoor Sports Holland individuele overeenkomsten heeft met diverse creditcardmaatschappijen. 
  • .
  • Hoe betaal ik met PayPal?
   U gaat naar de paypal site en logt in door het geven van uw e-mail adres (staat nu vaak al ingevuld) en wachtwoord. Vervolgens gaat U naar "Send money" en vult het e-mail adres in van degene die het geld ontvangt. Vul het bedrag is en geef aan in welke geldeenheid het is (US$, Euro's, Britse Ponden of Yen).

  Onder Rembours. Wanneer u "onder rembours"besteld, betaald u het bedrag aan de postbode bij aflevering van uw bestelling. De EXTRA kosten voor een remboursbestelling bedragen euro 6,50. Dit zijn extra kosten naast de normale verzendkosten.

 • Contact
 • Mail ons

  U kunt ons mailen voor vragen, suggesties en opmerkingen. Ons e-mailadres is info@outdoorsportsholland.nl

  Adresgegevens

   

 • Showroom:Lageweg 37G2, 2222AG te Katwijk Tel. 071-7504120

   

  KvK Leiden 52118711 VAT NL174878813B02 per 01-01-2018 onderdeel Nordic Outfitter

  Openingstijden op afspraak

  di, woe, do, vrij: 10:00 - 18:00
  maandag, zondag: gesloten
  Zaterdag: 10:00 - 17:00 

  Bezorging

  Minum orderbedrag

  Het minimum orderbedrag dat u kunt bestellen is 10 euro.

  Bestelpakket wijzigen

 •  U heeft na uw bestelling toch een andere keus gemaakt en wilt uw bestelling wijzigen? Geen probleem, wij helpen u graag. Als uw pakket nog niet verzonden is, zijn aan deze wijziging geen extra kosten verbonden.

  Bestelling annuleren 

  Als u uw bestelling wilt annuleren verzoeken wij u per e-mail of telefoon contact op te nemen met onze klantenservice. Hier kan men u direkt zeggen of uw bestelling al ter verzending is aangeboden of niet. Is het pakket nog niet verzonden, dan kunt u uw bestelling direkt zonder kosten annuleren. Is het pakket wel verzonden, dan kunt u de overreenkomst herroepen door binnen 7 dagen de produkten in de originele, ongeschonden verpakking aan ons terug te sturen. Voorwaarde is dat de produkten ons in goede staat weer bereiken. Het risico en de verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening. Alleen wanneer  sprake is van een fabricagefout kunt u het artikel kosteloos ruilen. Indien u een andere maat wenst kunt u het artikel eenmalig kosteloos omruilen.

  Verzendkosten

  Verzendkosten worden berekend volgens de tabellen van TPG post. Deze bedragen zijn richtlijnen. De afmeting of het gewicht van het bestelde produkt kan er voor zorgen dat het pakket in een andere tariefgroep valt. 

  Belangrijk

  Controleer bij ontvangst altijd het aantal aangegeven paketten en eventuele zichtbare schade. Bij transportschade dient u onmiddelijk de transporteur en ons te verwittigen.

  Garantie & Service

  Outdoor Sports Holland biedt op alle artikelen minimaal 1 jaar garantie. Dus ook op kleding. Bewaar de afleveringsbon van het artikel goed: dit is uw garantiebewijs.

  Maattabellen

  Maat

  Nek

  Borst

  Middel

  Armen

  S

  35.53 - 36.83

  86.36 - 91.44

  71.12 - 76.20

  82.55 - 83.82

  M

  38.10 - 39.37

  96.52 - 101.6

  81.28 - 86.36

  85.09 - 86.36

  L

  40.64 - 41.91

  106.68 - 111.76

  91.44 - 96.52

  87.63 - 88.90

  XL

  43.18 - 44.45

  116.84 - 121.92

  101.6 - 106.68

  90.17 - 91.44

  2XL

  45.72 - 46.99

  127 - 132.08

  111.76 - 116.84

  92.71 - 93.98

  3XL

  48.26 - 49.53

  137.16 - 142.24

  121.92 - 127.00

  93.98 - 95.25

  4XL

  50.80 - 52.07

  147.32 - 152.40

  132.08 - 137.16

  95.25 - 96.52

  5XL

  53.34 - 54.61

  157.48 - 162.56

  142.24 - 147.32

  96.52 - 97.79

   

  Zichttermijn
   
  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
  2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.
  Indien u wenst te retourneren dient u dit ten allen tijde, binnen de boven aangegeven periode, schriftelijke te melden via onze sales afdeling   in                  info@outdoorsportsholland.nl
   
   
  Sommige artikelen mag u alleen retourneren als de verpakking ongeopend is.
   
  Ruilen
   
  Indien u een artikel wilt ruilen mail ons dan viainfo@outdoorsportsholland.nl . Wij kunnen u dan precies vertellen of en wanneer de nieuwe bestelling wordt bezorgd. Vermeld uw klantnummer en factuurnummer en om welk artikel het gaat. Vermeld tevens het nieuwe artikel wat u wilt ontvangen.
   
  Retourneren
   
  Als u binnen de zichttermijn wilt retourneren mail ons dan naar info@outdoorsportsholland.nl en vermeld uw klantnummer, factuurnummer en het artikelnummer met het aantal. U bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten van het te retourneren artikel.
   
  Hoe stuurt u het artikel terug.
   
  Stuur de artikelen altijd goed verpakt in de originele verpakking terug. Prijslabels, hangkaartjes et cetera mogen niet worden verwijderd. Voeg altijd de retourbon bij. Wij stellen het op prijs indien u ook uw opgave van retourreden vermeld.
   
  Wij kunnen artikelen die gedragen of beschadigd zijn, of op andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren.
   
  Frankeer de artikelen als pakket via TNT naar Outdoor sports Holland, Lageweg 37 G2 te Katwijk .Het hoeft niet verzekerd te worden. 
   
  Leveringsvoorwaarden
   
  U kunt onze leveringsvoorwaarden bekijken onder de tab Leveringsvoorwaarden in de winkelwagen.
   
  Deelleveringen
   
  Als een artikel tijdelijk niet op voorraad is kan het voorkomen dat uw bestelling in gedeelten wordt geleverd. Uiteraard betaalt u dan slechts éénmaal de bezorgkosten.
  Naam
  Adres
  Postcode
  Woonplaats
  Factuurnummer
  Klantnummer
  Te retourneren artikelen
  Reden Artikelnr. Maat Aantal Omschrijving

  Reden van retour zenden:

  Als u wilt ruilen of retourneren vragen wij u voor het artikel de reden van retour te vermelden in de daar voor bestemde kolom. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze artikelen en de geboden service in de gaten te houden.

  Pasvorm: Uiterlijk:
   
  1.    meer besteld voor maatkeuze
  2.    borstwijdte te ruim
  3.    borstwijdte te nauw
  4.    taillewijdte te ruim
  5.    taillewijdte te nauw
  6.    heupwijdte te ruim
  7.    heupwijdte te nauw
  8.    mouwen te lang
  9.    mouwen te kort
  10.   artikel te lang
  11.   artikel te kort

  Algemeen:

  17.    meer besteld voor keuze
  18.    te laat ontvangen
  19.    artikel niet compleet
  20.    vervangend artikel niet acceptabel
  21.    verkeerd artikel ontvangen

  12.     beschadigd
  13.     kwaliteit/prijsverhouding niet goed
  14.     materiaal valt tegen
  15.     kleur komt niet overeen met afbeelding
  16.     model komt niet overeen met afbeelding

   

  Disclaimer

  Deze webwinkel is met de meeste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat fabrikanten hun produkten (onaangekondigd) enigzins wijzigen, aanpassen of uit de collectie nemen. Sommige kleuren kunnen fototechnisch gezien niet geheel natuurgetrouw worden weergegeven. Het kan daarom voorkomen dat de kleuren van het door u bestelde produkt afwijken van wat u in de webwinkel heeft gezien. Dit soort kleine tint- of kleurafwijking geeft u geen recht tot retourneren.

  Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.

To Top